rabo_clubkascampagne

Wij doen mee met de Rabobank Clubkas Campagne! Rabobank Krimpenerwaard organiseert de Rabobank Clubkas Campagne en stelt 50.000 euro beschikbaar voor clubs uit de omgeving! Ook wij doen mee om een mooi sponsorbedrag bij elkaar te sparen. Dit bedrag gaan we gebruiken voor materialen voor de jeugd; denk aan vergrootglazen, vlindernetjes, wie weet zelfs een vleermuis-detector.

Hier hebben we jouw hulp bij nodig! Ben jij lid van Rabobank Krimpenerwaard? Stem dan van 28 maart tot en met 11 april op onze vereniging via www.rabobank.nl/krimpenerwaard. Je kunt met behulp van je persoonlijke code, die je van de Rabobank toegestuurd gekregen hebt, stemmen.

Kies vervolgens onder 'categorie' voor natuur en milieu. Daaronder staat Natuur- en vogelwerkgroep Krimpenerwaard. U kunt in totaal vijf stemmen uitbrengen, maximaal twee per doel. Onder onze vereniging staat 'Vogelringstation Nebularia', waarmee de NVWK ook warme banden heeft. Zij bevelen wij eveneens van harte aan.


Laat je omgeving weten dat wij meedoen en verzamel zoveel mogelijk stemmen. Nog geen lid van de NVWK, maar wil je wel stemmen? Meld je aan via www.rabobank.nl/krimpenerwaard en kom in actie! Elke stem is geld waard.

Geplaatst op 28 maart 2017