nacht%20van%20de%20nacht%20logo

Nacht van de Nacht beleef je in de Hooge Boezem achter Haastrecht. Op pad met de boswachter op zoek naar het nachtleven.

De veenweidenpolders van de Krimpenerwaard zijn eeuwenoud. Zaterdagavond 27 oktober gaat het Zuid-Hollands landschap samen met de Natuur- en Vogelwerkgroep Krimpenerwaard in het donker op pad door dit gebied en vertellen zij volop over het nachtleven in dit fantastische vogelparadijs. Als het weer het toelaat bekijken ze ook nachtvlinders.

Hopenlijk is het helder weer en kan er genoten worden van de prachtige sterrenhemel. 

Met medewerking van de gemeente Krimpenerwaard wordt deze excursie tegen gereduceerd tarief aangeboden. Helaas is het niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze excursuie omdat deze al snel vol zat.

Nacht van de Nacht

De Nacht van de Nacht is een jaarlijks evenement georganiseerd door de Natuur- en Milieufederaties. Tijdens de Nacht van de Nacht worden er door het hele land honderden evenementen georganiseerd in het donker en doven honderden bedrijven en gemeenten lichten van gebouwen en reclameverlichting. Bekijk de speciale website voor meer informatie.

Geplaatst op 26 oktober 2018