image001

De NVWK heeft deze uitnodiging ontvangen van de gemeente KadIJ om door te zetten naar onze Krimpense vrijwilligers: Op vrijdag 6 december 2019 van 10.00 - 16.00 uur is het weer zo ver. De gemeente Krimpen aan den IJssel organiseert het jaarlijkse Krimpens Kompliment.

In tegenstelling tot voorgaande jaren zal deze dag er dit jaar anders uitzien. Het doel blijft natuurlijk hetzelfde: Een dag die geheel in het teken staat van onze waardevolle Krimpense vrijwilligers. Zij verdienen het om in het zonnetje te worden gezet!

Wat is er dit jaar anders?
Ook dit jaar kunnen de verschillende organisaties ervoor kiezen om een specifieke vrijwilliger of groep van vrijwilligers voor te dragen. Hier is ruimte voor in het programma. Op basis van gesprekken met partners hebben we ervoor gekozen om géén winnaar te kiezen, maar om iets moois voor ALLE vrijwilligers te organiseren. Dit doen wij in de vorm van workshops. Zowel voor als na de lunch zullen diverse workshops gegeven worden. Iedere (aanwezige) vrijwilliger mag er twee kiezen. De workshops zijn onderverdeeld in twee categorieën: fun/ontspanning en educatief. Voorbeelden hiervan zijn de workshops “Schrijf je eigen selfie”, grenzen aangeven, fotografie, gezonde smoothies maken en yoga.

Aanmelden kan via onderstaande link:
https://forms.gle/Cra3ppSXoDFh51QV6 (Let op: Aanmelden kan tot 22 november!)
Sommige workshops hebben een maximum aantal beschikbare plekken, wees er dus snel bij want vol=vol. Indien het maximum aantal voor een workshop is bereikt, delen we u in op basis van uw volgende voorkeur.

Het programma
Het programma voor vrijdag 6 december kunt u vinden in de bijlage.

Wij hopen veel vrijwilligers die actief zijn in de gemeente Krimpen aan den IJssel te mogen ontmoeten! Tot 6 december!

Mede namens wethouder John Janson,
Irma Remeeus, Chris van Rijswijk & Fabio Batenburg

Geplaatst op 18 november 2019