Slagenlandschap Marije Spruit

Het leven van Hans van Dam (geboren in Stolwijk) wordt bepaald door natuur en muziek samen. Voor de natuur is hij natuurgids bij IVN/ Alphen en initiatiefnemer Vrienden van het Heempad Boskoop. Voor de muziek heeft hij wekelijks het programma Greenheart Country bij RTV Krimpenerwaard en Studio Alphen.

Countrymuziek gaat vaak over natuur, vogels, bloemen, het weer, de vergezichten, bergen, het land, het leven. Als je songs op inhoud gaat selecteren, dan haal je de natuur binnen. Dat gebeurt in Greenheart Country. De volgende stap is, natuurberichten opnemen over IVN Alphen en Natuur- en Vogelwerkgroep Krimpenerwaard. Natuurweetjes en korte berichten krijgen een plek tussen songs als Blackbird, Bluebird, Wildflower en You Are My Flower. Wekelijks natuurberichten. Op vrijdag 10 maart is er een Flower special, Birds, Trees en Chickens volgen. Ook specials over het weer (rain, storm, sun en de seasons) zijn in de maak.
Greenheart Country is via RTV.Krimpenerwaard te beluisteren op vrijdag van 13.00-15.00 uur of op het gewenste tijdstip dat u kiest. Samenstelling: Hans van Dam. Techniek: Janny van Dam.

Hiernaast vindt u het programma van natuurwandelingen Natuurwandelingen IVN/Vrienden van het Heempad Boskoop

Geplaatst op 16 januari 2017