Fotowedstrijd SFK

Een oer-Hollands veenweidelandschap met de koe in de wei, oude boerderijen, molens en gemalen, weidevogelnatuur, sfeervolle dorpjes en een verscheidenheid aan bedrijven. De Krimpenerwaard kent veel mooie en bijzondere plekjes. Om die reden organiseert het StreekFonds Krimpenerwaard een fotowedstrijd met als thema “Mijn mooiste plek in de Krimpenerwaard”.

Inwoners en liefhebbers van de streek kunnen hun foto’s insturen tot 30 april aanstaande. Een jury onder leiding van fotograaf Bram van Risp nomineert drie foto’s, waaruit een winnaar wordt gekozen door het StreekFondsbestuur en de volgers van het StreekFonds op Facebook en Twitter. De winnende foto’s worden afgedrukt op canvas en komen prominent op de website van het StreekFonds te staan. De prijsuitreiking zal plaats vinden tijdens de opening van het nieuwe seizoen van het StreekFonds, dat dit keer een extra feestelijk tintje krijg vanwege het vijf-jarig bestaan van het fonds.

Ga naar de website van het StreekFonds Krimpenerwaard op www.streekfondskrimpenerwaard.nl om de foto van je favoriete plek te uploaden, of deel je foto op Twitter (mention @StreekFonds) of Facebook (mention @StreekfondsKrimpenerwaard). Vergeet niet erbij te vermelden waar de foto gemaakt is.

De fotowedstrijd wordt gesponsord door reclamebureau MMX uit Bergambacht en GOOS Communicatiemakers uit Ouderkerk aan den IJssel.

Het Streekfonds Krimpenerwaard beoogt de cultuurhistorische en landschappelijke waarde van de Krimpenerwaard te versterken en het unieke landschap beleefbaar te maken.
Kijk voor meer informatie op www.streekfondskrimpenerwaard.nl.

Geplaatst op 15 maart 2017