Rabo Clubkas 2017 Frans van der Storm

Rabo-medewerker Else de Mik verraste de NVWK met een flinke cheque ter waarde van 701,24! Wij ontvingen dit bedrag uit de Rabobank Clubkas Campagne.

Dit plaatst de NVWK op nummer zeven in het rijtje van de meest gekozen clubs in de Krimpenerwaard. In het totaal van 150 meedingende verenigingen, zijn wij daar heel erg trots op! Het zegt ons dat veel Rabobank-leden belangrijk vinden wat wij doen en waar wij voor staan. In totaal stelde de Rabobank Krimpenerwaard € 50.000,- ter beschikking, wat breed verdeeld is terecht gekomen onder allerlei verenigingen.

Ons opgegeven doel van deze actie was de Jeugdwerkgroep. Vorig jaar ontving de jeugd een mooi bedrag van de wandelclub DES uit Gouda, waarvoor nieuwe netjes worden gekocht. Er stond nog een cuvet op de wensenlijst, dus die kon eventueel worden aangeschaft van het resultaat van de Rabo Clubkas Campagne. Een cuvet is een plat soort glazen aquarium, waarin de gevangen diertjes goed zijn te bekijken en fotograferen. Het mooie bedrag van € 701,24 overstijgt ruimschoots de prijs van een cuvet, dus nu mag de leiding nog eens goed gaan nadenken over verdere besteding ten bate van de jeugdwerkgroep!

Leden van de Rabobank konden hun stem vijfmaal uitbrengen op clubs die in hun ogen een donatie verdienden uit deze eerste editie van de Rabobank Clubkas Campagne. In de Waardvogel van april deden wij een oproepje aan Rabo-leden om ook op de NVWK te stemmen. Veel Rabo-leden hebben onze club gevonden tussen de 150 andere namen. Ruim 2.000 leden hebben gestemd, dat leverde in totaal zo’n 10.000 stemmen op. Alle stemmers op de NVWK: heel hartelijk bedankt!

Foto's Frans van der Storm

Geplaatst op 12 mei 2017