Doe mee met Rabo ClubSupport

Jaarlijks doet de NVWK mee aan de actie Rabo ClubSupport. Via deze actie biedt de Rabobank je de gelegenheid mee te beslissen over de verdeling van een deel van de winst van de bank. Door te stemmen op de NVWK zorg je ervoor dat wij een mooi bedrag kunnen bijschrijven op onze rekening. Geld dat we willen gebruiken om activiteiten voor de jeugd en jongeren nóg interessanter te maken. Alles onder het motto “Je weet niet wat je ziet, tot je het gezien hebt.”
Met de opbrengst willen we vooral spullen kopen, waarmee kinderen op een leuke en leerzame manier hun woonomgeving, onze natuur kunnen verkennen, zich verwonderen en zich realiseren dat er véél meer te zien is dan je ooit had gedacht.
Help ons mee, en log in via de app van de Rabobank of ga naar telebankieren, en klik door naar Service, kies Lidmaatschap, klik op ClubSupport, en stem op NVWK.
Je mag drie stemmen uitbrengen op evenzovele verenigingen. WIL je nog een suggestie, stem dan op Nebularia, het vogelringstation dat ook ons erg helpt met ringen en monitoring.