Bouw een feestje voor de jarige NVWK!

We bestaan in 2021 jaar 60 jaar en wilden dat groots vieren. ­Corona gooide ook bij ons roet in het eten – maar er gloort altijd licht aan het einde van de ­tunnel! We schuiven het ­vieren een jaartje door, zie ­voor geopperde ideeën ­pagina 40 in de Waardvogel van december 2021. We gaan ervan uit dat e.e.a. ­verder in 2022 wel mogelijk is en zoeken hulp bij de ­uitvoering! Wij denken met veel plezier ­terug aan de ­feestelijkheden rond ons 50-jarig ­bestaan, maar misschien heb je veel betere ideeën! Kom maar op, verras ons en ­samen maken we er een ­onvergetelijk jaar van. Er is een budget, er is al ­iemand die dit ook een leuke klus lijkt en alles ligt nog open. Wil je ­sparren? Krijg je ook zo’n zin om weer eens iets leuks te doen met andere mensen? Bel Frans van der Storm, 06 55812250, of Benjamin Halle, 06 28430807, voor informatie.