Doe mee! Rabo Clubsupport

Voor alle leden, en hun familie, vrienden en bekenden met een rekening bij de Rabobank, steun ons door te stemmen op de NVWK.
Leden van Rabobank Hollandse IJssel kunnen van 5 tot en met 25 oktober hun stem uitbrengen op de NVWK en nog twee tot vier andere verenigingen die ze een warm hart toedragen. Hoe meer stemmen de vereniging krijgt, des te hoger wordt de bijdrage die de club ontvangt. Stemmen kan via de Rabo app en via Rabo Online Bankieren.
Ga naar de website en stem.

Ook dit jaar organiseert de Rabobank weer haar sponsoractie voor verenigingen en clubs in de Krimpenerwaard. Vorig jaar ontvingen we uit deze actie bijna € 1.600.
In 2021 bestaat de NVWK zestig jaar, en dat willen we vieren bínnen de vereniging en natuurlijk ook daarbuiten. We willen het zestigjarig bestaan ook gebruiken als compensatie voor de activiteiten die we dit jaar door Corona hebben gemist. Want door het virus is nóg duidelijker geworden hoe belangrijk voor ons welzijn zijn de natuur en landschap in de Krimpenerwaard, in onze nabije omgeving dus.
Ben je lid van de Rabobank? Log in op online bankieren of in de app, ga naar “zelf regelen”, vervolgens naar “mijn lidmaatschap” en klik op Rabo ClubSupport. Je vindt ons het makkelijkst onder de categorie Natuur & Milieu.
Dank voor je support!