Coördinator materialen

De NVWK heeft in de loop der jaren heel veel materialen en naslagwerken aangeschaft om onze werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren. Die spullen verblijven op werkkamers, in schuurtjes en in garages door de hele Krimpenerwaard. Het grotere materiaal staat bij het ZHL of bij SBB in de werkschuren. De bedoeling is dat de inventaris jaarlijks wordt gecheckt op functionaliteit en geteld, dat ontbrekende of kapotte zaken worden aangevuld en dat voor sommige materiaal een ARBO-controle wordt ingepland. Zo blijven we compleet, wordt er veilig gewerkt en reserveren we op tijd voldoende geld voor vervanging.

Deze deeltaak schiet er in de huidige situatie vaak bij in, maar is mede gezien de toenemende waarde van de uitstaande materialen wel heel belangrijk. Voor deze klus heb je het hele jaar de tijd, tot het volgende boekjaar. Wie is die ordelijke persoon, wie vindt dit leuk om te doen?

Zoek voor de eerste informatie contact met Joke Colijn, j.j.colijn@gmail.com 06 44744408 0182 359778