Wie vult onze nieuwe website?

Een nieuwe site? Voldeed de huidige website niet meer dan? Integendeel! We kregen veel complimenten voor onze prettig navigeerbare en visueel aantrekkelijke site. Het probleem is dat de ondersteuning inmiddels is weggevallen. Daarom hebben we uit noodzaak een nieuwe site gebouwd die zo veel mogelijk op de oude moet gaan lijken, met enige noodzakelijke of gewenste toevoegingen.

Het raamwerk staat, maar nu moet er moet nog heel veel informatie (content) van de huidige naar de nieuwe worden verplaatst. We werken met WordPress om vanaf nu onafhankelijk te zijn.

Als je hiervan enige kennis hebt en je wilt ons bij deze klus assisteren, heel erg graag! Er zit flinke druk op, want zowel qua layout als inhoudelijk moet er nog veel gebeuren.

Er is al een aanmelding, maar we zoeken liefst nog een paar mensen erbij! We hopen de taken te kunnen verdelen, dan blijft het leuk. Zoek contact met Frans van der Storm als je meer wilt weten, info@nvwk.nl of 06-55812250.